Profesjonell dialog og mental trening

Gitt de livssituasjonene man er i kan det noen ganger være vanskelig å se fremover, se mulighetene og hva som egentlig bor i en selv. Man er kanskje misfornøyd med situasjonen som den er. Det kan være skole, jobb og eller i privatlivet. Man, kjenner at man har kjørt seg litt fast. Det kan være vanskelig å komme videre.

Gjennom profesjonell dialog kan vi bidra til at du får ett overblikk over din situasjon. Vi har fokus på deg her og nå, og fremtid. Vi kan bidra til at du finner ut hva som virkelig er viktig for deg, da vi vet at du har det i deg. Noen ganger handler det om å lære seg å lytte til seg selv og stille de riktige spørsmålene.

Vi kan tilby profesjonell coaching/ mental trening og veiledningssamtaler til enkeltpersoner og grupper. Vi kan også lage opplegg som kombinerer dialog og bakke-jobbing med hestene, der vi benytter ulike modeller og verktøy.

Stikkord: Hesteassistert coaching, mental trening, profesjonell dialog, veiledning, coaching.

Kontakt oss

Vi bruker gårdens ressurser, naturen, samspillet med dyrene, samt vår egen kompetanse til å tilrettelegge for aktiviteter og opplegg til ulike brukergrupper.

Vår visjon er «Økt livskvalitet i samhandling med andre mennesker, dyr og natur».